Så maximerar du barnens filmtittande

Det finns en hel värld av barnfilmer att upptäcka för den som är liten. Kategorin familjefilm har dessutom mycket att erbjuda hela familjen. Det finns också tillfällen där barnfilmer kan hjälpa barnen att orka med längre bilresor eller besök som de inte själva har valt. Läs mer här om hur du på bästa sätt kan maximera dina barns filmtittande.

Satsa på kvalitetstillbehör

Vi har alla varit där och blivit föremål för moralpaniken kring barn, plattor, datorer och mobiltelefoner. De flesta föräldrar är medvetna om att dagens teknik gör det möjligt för barn att ta del av nästan obegränsat filmtittande, spelande eller surfande på nätet. Många föräldrar upplever också att de blir utsatta för tillrättavisningar om de använder surfplattan som barnpassning.

Ibland kan det dock vara alldeles utmärkt om barnen kan sysselsätta sig själva en stund i en situation där deras filmtittande inte stör någon annan. Ett mycket bra tillbehör till datorn eller surfplattan hittar du på www.webhallen.com som har ett brett sortiment av hörlurar i olika storlekar, prisklasser och format. Du kan till exempel hitta hörlurar från kända märken som Sony, Philips och Apple till förmånliga priser. Du får dessutom fri frakt på köp över 500 kronor. Det finns en egen kategori med hörlurar för barn där du också hittar tilltalande färger som barnen säkerligen uppskattar. Vem är inte sugen på rosa, gröna, lila eller blå hörlurar?

Andra smarta tillbehör som kan öka komforten för barnen när de tittar på film är till exempel ett rejält fodral till surfplattan som tål hantering och kan fällas upp för maximal komfort.

Streama film var du vill

Det har aldrig varit enklare för barn att titta på film där de befinner sig. Du kan enkelt hjälpa ditt barn att streama nya filmer som Barbie i väntan på läkarbesöket eller ladda ner filmen som kan ses på flyget till semesterdestinationen.