Fira födelsedagen med film

Födelsedagar är alltid speciella. Det är en dag värd att fira oavsett hur gammal du blir. Men för ett barn kan varje födelsedag innebära något nytt och spännande. Att få bjuda in sina kompisar på kalas och ha en dag helt till för att leka och umgås, äta tårta och få presenter kan vara årets stora händelse. Så varför inte göra den ännu mer speciell med att fira den på bio?

Kalas på biograf

En biograf kan verkligen kännas som en magisk plats. Den stora salen med röda stolar och draperier som öppnar upp för den gigantiska skärmen när lamporna släcks. När filmen börjar och ljudet går igång så känns det verkligen som att du förflyttas till en helt ny värld. Det finns dock en del att tänka på när man tar med barn på bio men många biografer erbjuder kalas och planerar allting. Det enda du behöver göra är att välja film och bjuda in gästerna. Med hjälp av Invajt kan du anpassa inbjudningarna och få antingen ett biotema eller kanske filmens tema.

Filmkalas hemma

Ibland kan man dock inte ta sig till biografen för en filmfest. Men tack vare streamingtjänster går det lika bra att göra en filmfest hemma. Det finns ett gigantiskt utbud av barnfilmer på olika streamingtjänster. Dels går det att hyra eller köpa en enstaka film, eller så kan man skaffa ett konto för en månadskostnad. Disney, barnfilmernas jätte, har numera en streamingtjänst. Perfekt för ett ordentligt filmmaraton med alla favoritkaraktärer och sånger. Poppa popcorn, dra för gardinerna och släck lyset så känns det nästan precis som att gå på bio.